Saturday, January 30, 2010

Scrisori de la politicieni partea a doua


Si uite asa se face, ca a venit randul aschiei sa sara departe de trunchi; in cazul asta, Honorius cel scolit pe la scoli americane, sa sara mai mult decat tatane-sau! Cum deja m-am gandit sa-mi fac un obicei din a reedita, in mod umoristic evident, aceste scrisori, in randurile urmatoare ofer adaptarea scrisorii lui Honorius Prigoana trimisa catre poporul colegiului 1,sector 1, atunci cand a dat FAIL EPIC in a-si asigura un ciolan...err defapt un post de vaza intre cetateni.



HOTZOMANUS POMANA
Stimate bou,
Stimata vaca,

Desi am pierdut acest ciolan suculent de la inceput de cariera, va asigur ca voi continua procesul de spaga care va pune punct si oricarei vechi raze de speranta in politica romaneasca, pentru a va arata ca eu pot sa si castig.
Sunt ferm convins ca dumitale, ca mancator de iarba al capitalei, meriti o iarba mai buna, si fara cacat securist, neonazist sau criptocomunist. poate asa, viteii vostrii vor traii intro Romanie mai saraca si mai lipsita de speranta.
Voi continua sa fac reclama electorala si cand nu trebuie(cao daor are tata de unde, la cate contracte bune are de la REBU).Voi incerca sa va atrag in capcana, penrtu ca pot si nu suport sa fiu calcat in picioare.
In speranta ca unii oameni terminati ar vrea sa ma sprijine dandu-mi un telefon/mai/plic de moralizare ofer urmatoarele:
nr.de tel.: 0732112344
mail : contact@honorius.ro
in scris : Str.G-ral Berthelot,nr.27,sector 1,Bucuresti



In incheiere doresc sa specific oricarui fanatic de partid sau oricarui facator de dreptate anonim ca prezenta este o parodie si trebuie tratata ca atare. Datele prezwentate mai sus(nr. tel/mail/adresa) sunt cele furnizate chiar de expeditor in scrisoarea lui si din moment ce a decis sa le faca publice nu reprezinta niciun prejudiciu nimanui!


Si apropo, domnule Prigoana, daca va faceti reclama urbana pentru a capta atentia, sa nu credeti ca un cerc portocaliu pe un fundal albastru,intr--un patrat o sa atraga pe cineva ca sa va voteze, ci din potriva, va atrage oameni sa le dea jos de pe peretii caselor lor!

No comments: