Monday, June 7, 2010

Aeriseste Bucurestiul!

Mdea...cam asa suna numele acestei campanii! Suna a titlu disperat, suna a propaganda! Asta a fost un proiect interesant care s-a soldat cu multe conflicte de interese... Dar sa o luam cu inceputul!
 Aeriseste Bucurestiul este o campanie realizata cu ajutorul mai multor autoritati, printre care si o primarie din Norvegia! Scopul era binecunoscuta incercare de a aduce in atentia publicului, problemele legate de viata cu zi cu zi; poluare, mizerie si moarte. A inceput initial ca un concept , la care s-au adaugat Primaria Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti . Campania in sine, prin prezenta acestor 2 "prieteni" deja capatase o nuanta formala. Trist e ca mai toata lumea care a venit la marsul eco a venit din interes. Fie pentru 1 punct la testul la chimie, pentru chestiile moca sau pur si simplu din plictiseala. In niciun caz cei prezenti acolo nu au venit din cauza ca i-a cuprins brusc o parere de rau despre mother Gaya! Mai frumos e ca toti profesorii din liceele participante i-au trimis cu forta pe elevi la mars, tocmai din cauza prezentei ISMB care trebuia impresionat! Sincer, imi pare rau de proiect. A fost gandit bine dar a fost inmanat cui nu trebuie! Se puteau face mult mai multe daca proiectul nu se baza pe vorbe!
 Si ca o culme a ironiei, astazi in timp ce lipeam sticker-e cu numele campaniei, pe langa mine trecea mandra o masina a companiei 3D (deratizari and stuff) care imprastia un fum dubios in aer, spre a proteja verdeata inexistenta de potentialii daunatori! Mare pacat ca fumul ala nu ii tine la departare si pe cei mai mari daunatori: oamenii!

1 comment:

broscutza zambareatza said...

Am vazut ce comm mi-ai lasat si am intrat[iar] pe blog-ul "marelui domn Chirila" savad ce comm i-ai lasat tu,ptr ca aveam impresia ca toti i-au dat dreptate...se pare ca noi 2 nu am facut-o.Si chiar cred ca nue nimic de capul lui:)):)) astept sa vadcum ii face reclama tatlui:)):)) zilele astea trb sa o faca:)):))