Friday, April 30, 2010

virusu' sau telefonu' fara fir

Vai de capul meu...doar 56 de oameni in mai putin de o ora mi-au trimis mass cu link-uri de genul http://ceva scris aici/image.php. E clar ca cineva v-a arso bine de tot cu virusul asta! Eu va zic prin prezenta ca de acum sa da-ti google search la orice link pe care il accesati sau sa fiti atenti ma nene. Eu unul am dat deja mass in care explicam sus si tare ca nu veti gasii pornache, bani, jocuri sau bancuri bune ci doar acest virus dragut. Inainte acest virus era si inofensiv, sub denumirea de autocard.exe in fisierul unde era instalat yahoo messengerul! Acuma s-a smecherit, are propietatea de a fii hidden, de a se instala unde are chef, de a se descarca fara sa ii dai tu voie, de a se inmultii si tot odata de a-si lua alt nume. Cred ca Qs.exe era! Esentialul e ca va ofer o licenta de AVG pana in 2018 sa o folositi sanatosi si sa scanati dupa virusi. Luati AVG dupa www.avg.com si descarcati free trial-ul. Odata descarcat scrieti la nume ce vreti, la company ce vreti si la licenta asta "
8MEH-RF7RF-MR8JO-EWOVA-UVKMQ-FEMBR-ACED
" si v-ati aranjat. Pe viitor sper sa fiti mai precauti,


semnat Tzahranu


P.S. pe aceasi cale imi cer scuze celor de la Kaen no Ongaku ca le-am facut serverul sa dea crash dupa ce kyo(head-admin-ul de acolo) a facut un post cu ce am zis eu ca trebuie facut ca sa remedieze situatia si l-a dat mai departe!

@@@adaugare ulterioara@@@@
nu stergeti
C:\Windows\mds.sys
C:\Windows\mdt.sys
C:\Windows\winbrd.jpg
C:\Windows\infocard.exe
astea sunt fisiere de sistem si va futeti windowsul astfel! Cineva a pus la cale o gluma foarte elaborata pe seama celor care nu stiu ! Aveti grija!

No comments: